zondag . . .Voor iedereen een fijne zondag !

Vandaag beginnen we een nieuwe maand

maar morgen start er ook een nieuwe week !


Reacties

 1. Inderdaad we zijn weer al halfweg het jaar .. wat vliegt die tijd snel . Gisteren toch de drukte overleefd want iedereen stak een handje bij maar 's avonds was ik toch pompaf en kniesde mijn knie vannacht meer dan mij lief was. Morgen de draadjes er uit en dan maar hopen de rest snel geneest!
  Nog een gezellige dag maatje

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, vandaag ben ik nogal laat om de computer aan te zetten. De reden : ik was aan het strijken. Ook dat moet gedaan worden als het warm weer is maar daar geef ik niet om, in de namiddag neem ik mijn rust wel en daarna zien we wel. Heel veel puzzels heb ik reeds opgelost terwijl het voetbal op stond op tv, gisteren ook wat gekeken maar ik kan er mijn aandacht niet echt bij houden, dat is iets te weinig voor mij, mijn hoofd moet bezig blijven.
   Hopelijk heb je vandaag niet te veel last van die draadjes eruit te halen, meestal is dat wel het ergste wat je nog te wachten stond al is pijn hebben ook niet zo goed. Ik heb dat ook vaak : als er bezoek is geweest dan ben ik doodop, net of ik kan er niet zo goed meer tegen en dat zal ook wel een beetje zo zijn vermoed ik dan. Drukte kan ik missen als kiespijn maar tussendoor moet dat toch wel kunnen, al probeer ik dat tegenwoordig zoveel als mogelijk te vermijden.
   Nog een fijne dag Nancy en tot een volgende keer.

   Verwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

een fijne vrijdag . . .

Het is weeral maandag . . .