donderdag . . .Vandaag is het reeds donderdag, de week is al ver gevorderd, vind je dat ook niet ?!
Wil dat toch net lukken dat ik mijn nagels heb gelakt in een soort roze dat fel aan leunt bij dit kleur van de bloemen,  iets donkerder misschien wel.  Ik vond het dan ook best passend om het hier te zetten, al zien jullie mijn nagels niet natuurlijk.  En een hortensia is best een mooie bloem die mag gezien worden !

Voor iedereen dus een fijne dag vandaag 

en maak er vooral het beste van, 

zowel voor jezelf als voor anderen.

Reacties

 1. nog even uittesten Chris

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Er staat toch een reactie op mijn blog, heel erg bedankt en het is dus wel degelijk gelukt ! Ik zie ze staan

   Verwijderen
  2. hallo Chrisje , ik ben het Ani , je mail goed gekregen en geen probleem om hier te reageren ? ! liefs

   Verwijderen
  3. 'k Had dat reeds een tijdje geleden aangepast maar nooit zelf uitgetest. Ik vond het vervelend dat mensen een profiel moeten aanmaken om te reageren, dat zou normaal gewoon zo moeten kunnen maar ja, je weet dat wel, de meeste doen dit om spam te vermijden want dat is tegenwoordig wel een echte plaag, ook in de dagelijkse mail.

   Verwijderen
 2. VoilĂ  blijkbaar heeft Ani nu ook de weg teruggevonden naar hier! Top! Ik kom juist thuis van een blogbijeenkomst , doen we elke eerste vrijdag van de maand altijd met dezelfde mensen, best gezellig! Nog een fijn en warm weekend Chris! Groetjes Natoken

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ook een fijn weekend toegewenst, wij waren gisteren weer aan het feesten, onze kleinzoon is verjaard en dat moet gevierd worden. Er waren reeds suggesties om ook de volgende verjaardag te vieren maar dat viel blijkbaar niet zo goed mee bij de personen die dan gaan verjaren ! Ge moet weten dat zij steeds in juli een barbecue houden voor de ganse familie dus ja, dat was buiten hun gewone doen. Of ze ook wat zullen doen in mei dat is nog maar de vraag.

   Verwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

een fijne vrijdag . . .

Het is weeral maandag . . .