Maandag vandaag . . .


We zijn weeral een nieuwe week gestart, een nieuwe week in een nieuwe maand en er is sinds vorige week nogal wat gebeurd eigenlijk.  Niet alleen in ons eigen leven maar het is er toch en dat verandert meestal een heleboel, al is dat niet altijd dadelijk merkbaar.
Begrijp je het of niet, een woordje uitleg is wel nodig.
Zo heeft onze oudste dochter en haar gevolg een dochter uitgewuifd, ze is op haar eigen gaan wonen, met haar vriend wel te verstaan.  De eerste die daar uit het nest vertrekt, de andere is nog thuis maar vroeg of laat volgt zij dus ook wel.  Ook hebben ze nieuwe meubelen in huis staan, ik vond ze modern maar mooi, niet te strak maar wel genoeg.  Voordien hadden ze zelf heel wat werk om te gaan schilderen, zowel in het appartement van waar dochter en lief gingen intrekken, zowel als bij hun thuis.  
De living en keuken waren zo goed als leeg gemaakt en dan vlot dit wel heel goed moet ik zeggen, we hebben er met genoegen naar gekeken, het is echt wel mooi gedaan.  Alles vormt nu ook een mooi geheel en iedereen bleek tevreden te zijn.
Wat wij daar op zondag gingen doen, wel een paar foto' maken.  Een echte fotoshoot zeg maar, al was het in een besloten kring, later kwamen er nog anderen bij maar het was genoeg geweest zo.  We hadden een fles bubbels meegebracht om samen een glaasje te drinken en de tongen kwamen los, meestal is dat zo en het was aangenaam, alles eigenlijk.  
We hadden nog wat anders voorgenomen ook maar of dat zou lukken wisten we nog niet, we hadden al wat in onze koffer steken om bij vrienden uit te proberen, te tonen, tenminste als ze thuis waren.  We hadden niet verwittigd op voorhand en zouden er zo maar naartoe rijden, niet ver van onze dochter en we besloten dat nadien dus te doen.  
Voordien hadden we nog naar de cross gekeken, ja, dat moesten we toch ook gezien hebben, dat was mooi om ze te zien ploeteren in de modder, al was het er ietwat minder dan op zaterdag.  Maar zwart zagen de renners toch allemaal !
Wij trokken dus naar onze vrienden toe, de echtgenote was thuis, dat de man weg was hadden we reeds eerder gezien, we zagen hem vertrekken.  Wanneer hij zou terug naar huis toe gaan was nog een vraagteken, maar zo konden we het ook uitproberen.  Nu wil dat net lukken dat onze vriendin en haar schoonzus, klaar waren om de maandagmorgen vrij vroeg te vertrekken op een citytrip.  Geen lange vakantie maar een uitje naar een stad in Spanje, dat moet kunnen als je geen kinderen meer moet opvangen.
Daar bleven we nog even zitten, iets drinken, wat babbelen onder mekaar en daarna vertrokken we terug naar huis toe.  Het was ondertussen reeds tegen de avond aan, het was dan ook tijd om wat te eten tussendoor en dat werd dan ook dadelijk gedaan na onze thuiskomst.
Weer wat bijgeleerd hier en daar maar hulp zou nu welkom zijn, ik weet niet goed hoe ik die beelden moet zetten op de uitnodigingen voor ons komende feestmaal.  Verder staat alle tekst klaar wat er moet op komen, alleen die beelden op hun plek zetten lukt me niet zo goed.  
Toch maar eens hulp inroepen van iemand die dat ook al een paar keren gedaan heeft, misschien lukt het me dan wel.  Op hoop van zegen eens een mailtje daarover versturen, misschien is het daarna wel opgelost.

Een fijne week voor iedereen, maak er het beste van !

Reacties

Populaire posts van deze blog

een fijne vrijdag . . .

Het is weeral maandag . . .