vervolg van de wandeling . . .

Veel valt er niet te vertellen over onze wandelingen omdat ze meestal in dezelfde omgeving door gaan.  
Zo zeg ik alweer een tijdje dat ik terug eens naar de Kesselse berg zou willen gaan om daar beelden te schieten maar daar moet het echt wel mooi weer voor zijn.  Je moet immers een hele klim doen via trappen tot boven op een hoogte van ongeveer 70 m, dat dacht ik tenminste dat deze heuvel die hoogte heeft.
Langs de zijde waar wij naar boven gaan was vroeger een uitgraving, daar is een hoop zand uit gehaald zodanig dat op het afgegraven gedeelte nu een wijk is gebouwd met sociale woningen.  Die is er reeds vrij lang eigenlijk, wij hebben nog de evolutie meegemaakt van berg waarop het cross was en waar wij meestal naartoe gingen, die werd gehouden op tweede paasdag.  En dat we daar vaak vuil en nat van terug naar huis kwamen hoeven we niet te vertellen zeker ?!
Maar nu het vervolg van de beelden over mijn wandeling van donderdag.


Een meeuw op een paaltje, is telkens weer mooi in beeld te brengen !


Ook hier zitten de aalscholvers, nog de enige vijver waar wat vis in zit waarschijnlijk en waar ze kunnen in duiken om ze te vangen.


Deze vijver is mooi om de weerspiegeling van het eilandje in weer te geven, zeker met deze luchten die we nu hadden.  Echt open was het nog niet maar wel beter dan het voorheen was.


Hier hebben we een zicht over de roeivijver, of wat daar nog van over is, in de verre achtergrond zien we de kerk van de abdij van Vlierbeek, zoals je ziet niet zo ver van hier vandaan.


Weer wat meeuwen die op een hoopje zitten, ze genieten van het mooie weer.


Weet ge dat er vroeger in deze omgeving een strand was aangelegd waar je in de zomer kon gaan liggen zonnen ?!  Zelf ben ik daar nooit geweest maar volgens zeggen van de echtgenoot was dit hier ergens.  Zo precies wist hij het ook niet meer.

Reacties

Populaire posts van deze blog

een fijne vrijdag . . .

Het is weeral maandag . . .