Dit jaar . . .


Dit jaar is voor ons een jaar met een gouden randje !!!  Immers zijn we dit jaar reeds 50 jaren gehuwd en vieren we ons gouden jubileum.  Ook daar is een mens reeds vooraf mee bezig en we hopen dan ook dat we alles tot een goed einde kunnen brengen.  Onze regelingen voor de feest en de viering zijn nog niet rond, dat heeft meer tijd nodig.  We weten zelfs niet wanneer ze ons op het stadhuis gaan uitnodigen om gevierd te worden maar ik hoop dat we daar vrij snel wat over weten.
En over wat we dan gaan eten, wel daar hebben we zo al wat over nagedacht en we zijn tot de slotsom gekomen dat het én koud én warm buffet zal worden.  Hoe het er precies gaat uitzien, dat is nog koffiedik kijken maar 'k heb wel enkele ideeën en die kunnen vast en zeker uitgewerkt worden.  Verder hebben we al een raming opgemaakt van wie we gaan vragen en dan heb je ook meer een overzicht van wat er zou kunnen gaande zijn.
Maar de genodigden, die het nog niet weten, die moeten nog even wachten om alles te kunnen overzien, laat staan dat wij het nu al weten, het komt wel maar geef ons even tijd om te beslissen.
Wat er in ieder geval niet mag ontbreken op het menu is chocomousse voor mijn echtgenoot.  Weet ge dat we, toen we nog vaak naar zee trokken voor enkele dagen, we eerst gingen kijken op het menu of er chocomousse bij stond, voordat we naar binnen gingen om iets te eten !
En voor mij, geen idee, als de wijn maar goed is en als alles maar meevalt op die dag, ook het weer buiten mag meewerken als dat al eens kon, je weet maar nooit.
Immers op onze trouw was het zo warm dat het gewone bier, zeg maar pils, reeds bijna allemaal was opgedronken in de namiddag en dat er tegen de avondlijke uren alleen maar zwaar bier meer te drinken viel.  Dat we de dag erna een drukkende dag hadden en dat het daarna hevig ging onweren, ook dat kan in de maand dat wij getrouwd zijn . . . en dat was in april !
Vroeger werd er vaak gezegd dat wie mooi weer had op zijn trouwdag, een mooi leven tegemoet ging en dat dus voordien al wat verdiend had.  Waarom dat zo werd gezegd, geen idee eigenlijk maar je kan pas achteraf zeggen of het een mooie periode is geweest en of je dat ook verdiend had dus . . . 

Reacties

 1. Zo weet je weer waarmee je bezig te houden Chris bij dit druilerig weer. 50 jaar dat kan al tellen hé? Volgend jaar zijn wij zover... maar eerst dit jaar afwerken en zien wat het te bieden heeft.. de tijd loopt al snel genoeg! Wij tellen nu ook al af tegen zaterdag , dus is het hier momenteel wat chaos dat zal wel herkenbaar zijn, denk ik!
  In ieder geval, we horen mekaar wel in dit nieuwe jaar. Een hartelijke groet en stevige knuffel!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Van ons ook nog een ferme knuffel, 'k heb je mailadres dus we kunnen mekaar altijd wel wat laten weten ! Hier is het voorlopig rustig, vandaag nog wat gestreken en morgen de rest opvouwen en in de kasten leggen, zo is dat ook weeral van de baan. In de komende dagen gaan we nog onze nieuwe stoelen bestellen en daarna is het afwachten wat er nog allemaal zal uit de bus komen.

   Verwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

een fijne vrijdag . . .

Het is weeral maandag . . .