vandaag zijn we vrijdag . . .

En dat is dan ook D-day voor ons bed !  Het oude wordt afgebroken en hopelijk wordt daarna het nieuwe gebracht en in mekaar gezet.
Of we deze avond ook goed gaan slapen, geen idee eigenlijk maar hopelijk wel.  Het zal wel degelijk aanpassen worden want dat is het toch altijd aanpassen aan iets nieuw.  Zo weet de echtgenoot nog altijd niet hoe of wat hij moet doen bij bepaalde situaties, hij ziet het gewoon niet zitten hoe het in mekaar steekt . . . of is het toch wat anders . . . geen idee maar we zien wel binnen verloop van tijd . . . !
In de voormiddag gaan we zorgen dat er zoveel mogelijk spullen uit de weg worden gezet, dat kastje van in de hal zetten we in die kleine kamer, ook nog wat andere spullen die niet moeten hangen of staan in onze hal, alleen de spiegel, daar moeten ze wel voorzichtig mee zijn want die hangt daar nu echt goed, gewoon tegen de muur bevestigd.
Eerst moeten ze nog ergens wat gaan leveren in de buurt van Leuven en daarna zouden ze dus thuis aan komen.  Als dan nog eerst aan ons oude bed wat gedemonteerd is dan zal al de rest wel snel weg kunnen gezet worden en kunnen ze beginnen met het nieuwe te monteren, 'k hoop maar dat dit geen uren met zich mee brengt maar het moet wel goed gedaan worden.  
We hadden eerst al wat tegenslag met het beddengoed, een verkeerde berekening van de prijs, ze hadden namelijk te veel gratis gegeven, het mocht maar een gedeelte zijn.  Dan vragen wij dus naar een andere bekleding van het bed zelf en ja, dat brengt nog eens een meerprijs op voor ons dus hier wat meer maar minder was het nooit.
Zo dachten we nog wat te laten doen aan onze stoelen die we nu steeds jaren gebruiken zodanig dat we toch voldoende stoelen in huis hebben, je weet nooit wanneer je die zou kunnen nodig hebben.  De familie die neemt maar steeds uitbreiding en we willen ook wel een beetje voorraad hebben om de mensen goed te kunnen ontvangen.  Daarbij zijn onze keukenstoelen, die we ook al jaar en dag hebben, echt wel niet mooi meer maar ze worden nog steeds gebruikt als er volk komt.  
Dus was het ons idee om er nieuwe aan te kopen, gewoon om aan de tafel in de living te gebruiken en de andere dus als reserve te houden.  Misschien is dit wel de beste oplossing, zo hebben we steeds genoeg reserve, maar ik wil dan wel een andere bekleding voor onze zitten van de oude stoelen zodanig dat die ook terug in orde zijn.  Of we echt de stoelen opnieuw laten behandelen is nog maar de vraag maar we zien wel wanneer het zover is . . . we hebben nog tijd.
Nu is het eerst aan ons nieuwe bed dat we nog moeten gewoon worden.  Als alles verloopt zoals we het in ons idee hadden dan kan alles tegen het voorjaar van volgend jaar weer goed zijn om er weer enkele jaren tegen te kunnen.
Nadat deze dag is verlopen weten we misschien al wat meer . . . maar dat is nog afwachten . . . 

Reacties

Populaire posts van deze blog

een fijne vrijdag . . .

Het is weeral maandag . . .