een fijne vakantie

Vandaag begin ik mijn blog hier op Blogger, dat is voor de eerste keer op dit medium. Eerder had ik er al wel enkele andere op bepaalde sites maar die voldeden niet meer voor mezelf, 'k wil me kunnen uiten, mijn teksten ergens zetten.

Dit is dus de eerste kennismaking hier op het blog maar ik vermoed dat dit wel gaat meevallen.  'k Zal jullie eerst en vooral eens laten kennis maken met de beelden die tijdens onze vakantie werden gemaakt, het waren er wel erg veel moet ik zeggen . . . maar daar staat dan ook tegenover dat we met twee beelden schieten.  Zo kocht ik namelijk voor de echtgenoot een camera die bijna gelijkend is aan die van mij.  Dezelfde is het niet maar wel van hetzelfde merk en met een degelijke uitvoering, geen grote want die sleur je toch niet telkens mee wanneer je ergens naartoe gaat.  En daar vooral was het ons om te doen : zoveel mogelijk beelden schieten zodat er toch wel enkel bij zijn die er bovenuit komen en die het waard zijn om gepubliceerd te worden op een blog of sociale media allerhande.

Ook daar ben ik wel eens actief maar niet zo dadelijk iedere dag, dat hoeft niet voor mij maar ik heb wel ergens een uitlaatklep nodig om mijn gedachten te uiten.  In mijn hoofd duizelt het soms van de ideeën allerhande, wanneer ik iets lees of iets zie dan komen de woorden al dadelijk in volle macht naar voren en willen ergens een uitlaatklep vinden, voor mij is dat dus hier.

Of ik het hier ook ga kunnen publiceren weet ik niet zo goed, het is nog wat uitzoeken allemaal maar ik hoop dat jullie er kunnen van genieten.


Zo rustig was het dus op het water zodat je zelfs de wolken kon weerspiegeld zien, die is gemaakt in Heiterwang in Oostenrijk, de Heiterwanger See.

'k Wens iedereen nog een fijne avond toe en tegen morgen hoop ik ook nog wat nieuws te kunnen vertellen of tenminste toch op maandag.

Reacties

  1. HET IS MIJ GELUKT EN IK HEB JE LINK METEEN BIJ MIJN FAVORIETEN GEZET OP MIJN BLOG CHRIS. GROETJES
    NATOKEN

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Fijn weekend !

Een fijne zondag iedereen . . . !!!